POPRAVAK I LIJEČENJE ZUBI

Liječenje zuba se odnosi na terapiju procesa samog zuba a pristup ovisi o indikacijama samog uzroka. Najčešće je to bol uzrokovana karijesom, traumama, bolestima zubnog mesa, preosjetljivost zubnih vratova i dr. Liječenju zuba ovisno o uzroku pristupa se klasičnim metodama brušenjem zuba i odstranjivanjem karijesa ili endodontskim liječenjem.


 

Endodoncija

Endodotntsko liječenje podrazumijeva čišćenje korijenskih kanala posebnim iglicama. Takvi slučajevi su individualni i znaju biti komplicirani jer ovise o samoj strukturi zuba i broju korijenskih kanala koji neki puta znaju biti i neprohodni ili zavinuti pa je postupak endodoncije otežan.

 

Zašto liječiti zube u TreeDentu?

Moderna dijagnostika je preduvijet za kvalitetno liječenje. Našim pacijentima osim standardnim pristupima toplo/hladno testiranjima omogućavamo preciznu dijagnostiku najkvalitetnijim RTG i RVG uređajima na tržištu da utvrdimo uzrok boli i točan zub na kojem se javlja proces. 

 

Postupkom endodoncije i digitalnim apex lokatorom završetka korijenskih kanala precizno možemo liječiti vaše zube te je vjerojatnost spašavanja zuba od vađenja jako visoka.  

 

Liječenje zubi je svakako preduvijet za bilo koji kompleksiniji zahvat protetike ili implantologije gdje se vodi računa da se prije svakog rada dugoročno saniraju zubi kako bi pacijentima omogućili kvalitetu i garanciju na pojedine radove.