TreeDent tim

O nama

Endodoncija, protetski zahvati, vađenje zubi, implantologija, dentalna estetika sa najmodernijom opremom u 2021 godini na jednom mjestu u gradu Varaždinu

Dječija ortodoncija, oralna kirurgija, radiologija i protetika samo su neke od usluga koje nudimo! TreeDent Varaždin d.o.o. je osnovan 2020. godine s ciljem da na tržištu ponudi raznoliku ponudu stomatoloških usluga na području grada Varaždina.  

Dentalni centar je osnovala dr. dent. med. Mihaela Salaj Žužul koja u sklopu  centra okuplja vanjske suradnike specijaliste protetike, ortodoncije i oralne kirurgije. Ordinacija je opremljena prema najvišim modernim standardima tržišta po pitanju dentalne opreme i same infrastrukture. 

 

 

Dental Centar TreeDent pacijentima pruža:

 

  • Individualan pristup svakom pacijentu

  • Kontinuiranu liječničku podršku, savjetovanje

  • Jamstvo na implantološke i protetske radove

  • Specijalizirani program za rad sa najmlađima

Upoznajte nas!

Image-empty-state.png

Marija Pintarić

Glavna medicinska sestra i desna ruka doktorice Salaj-Žužul. Ako trebate hitan termin nazovite našu Mariju i ona će Vam biti na raspolaganju za prijedlog rasporeda termina.

Image-empty-state.png

Mihaela Salaj Žužul

dr. dent. med.

Glavni stomatolog dentalnog centra. Doktorica sa preko 10 godina stomatološkog i praktičnog iskustva na području Varaždina i Varaždinske županije.

Image-empty-state.png

Stjepan Žužul

dipl. ing.

Stručni suradnik, inženjer elektrotehnike, programer i operations.