top of page
portrait-smiling-beautiful-girl-her-handsome-boyfriend-woman-casual-summer-jeans-clothes-w

Ljuskice za zube

navlake koje će prekriti sve nepravilnosti

Koliko je vas gledalo u one predivne, blistave osmjehe holivudskih zvijezda na TV ekranima ili stranicama časopisa i zavidjelo im na bisernim zubima? Mala je vjerojatnost da svi oni imaju genetske predispozicije za savršene zube, pa ste zasigurno pomislili kako je puno truda i njege uloženo kako bi se oni postigli. No tajna njihovog osmijeha krije se zapravo u nečem drugom.

Savršeni zubi - nedostižan ideal?

Sanjate o tome da jednog dana oduševite sve prisutne svojim savršenim zubima? No od takvog nečeg dijeli vas jedan od ovih problema:

005-tooth-1.png
strgani zub.png
pigmentacija.png
razmak medju zubi.png

zubi oštećeni
karijesom

oštećeni ili

okrhnuti zub

dentist-examining-female-patient-with-teeth-shades.jpg

prevelik razmak

među zubima

pigmentacija zubi

Pronalazite li se u jednom ili više ovih problema, vi ste potencijalni kandidat za zubne ljuskice.​

Zubne ljuskice - put do predivnog osmijeha

Zubne ljuskice zapravo su transparentne keramičke navlake koje stavljamo na oštećeni zub ili zube kako bismo im vratili funkciju i estetiku. Vaš prirodni zub se brusi, a na njega ljepimo keramičke ili kompozitne ljuskice koje će prekriti sve nepravilnosti ili oštećenja. 

 

Drugim riječima, ovim ćete stomatološkim rješenjem prikriti nepravilan oblik, nepoželjnu boju zuba ili pak preveliki razmak među njima. Upravo su ljuskice za zube tajna sjajnih osmjeha popularnih glumaca, pjevača, modela i drugih poznatih osoba, a sad su dostupne i vama. Ipak da bi bili kandidat za ljuskice vaši zubi nebi smijeli imati upalne procese ili zubi ne smiju biti u procesu endodoncije.

ljuskice za zube
ljuskice za zube
dental-insurance.png

Dentalni centar TreeDent Varaždin

kvalitetno i pouzdano

Kvaliteta ljuskice uvelike ovisi o stručnom timu stomatologa i zubotehničkog laboratorija te o postupku postavljanja samih ljuskica. 

Stručnost našeg osoblja najbolja je garancija vrhunske kvalitete koju ćete kod nas dobiti. Kako bismo to osigurali, ljuskice se izrađuju u dva koraka. U prvom se koraku radi wax-up mock up tehnika (voštani odljev zubi) kako bismo definirali izgled, zagriz i estetske detalje koje potvrđuje pacijent, a u drugom koraku izrađujemo keramičke navlake i postavljamo ih na unaprijed pripremljene zube. 

 

Ni kvaliteta ljuskice ne može vam pomoći ako je ne ugrađuje stručan stomatolog. Mnoštvo je stvari i situacija na koje treba obratiti pažnju kod ovakvih zahvata, a za to su potrebni iskustvo i vještine. Njih smo savladali na dodatnim edukacijama isključivo u području zubnih ljuskica.

Kad ne preporučamo stavljanje zubnih ljuskica?

Kako bi se ljuskice uspješno zalijepile na zube i dugo trajale, zub se treba obraditi posebnim tehnikama koje između ostalog podrazumijevaju i minimalno brušenje zuba. Ako svi uvjeti nisu zadovoljeni, ljuskice mogu otpasti ili se prirodan zub može potpuno uništiti.

005-tooth-1.png

imate veliki karijes (potrebno ga prvo izliječiti)

strgani zub.png

imate velike ispune, odnosno malo prirodnog zuba

(bolje rješenje su zubne krunice)

pigmentacija.png

je došlo do promjene boje zuba zbog zahvata

crni zubi.png

imate jako tamne zube

(savjetujemo izbjeljivanje zubi)

Naš je cilj pružiti vam kvalitetnu uslugu kako biste bili zadovoljni i kako bi vaši novi zubi potrajali. U ponudi imamo keramičke i kompozitne ljuskice koje se razlikuju po sastavu i cijeni.

ljuskice za zube
mihaela-zuzul.png

Rezervirajte svoj termin!

Kod nas ćete dobiti stručnost, kvalitetu i ljubaznost. U TreeDentu svakom klijentu pristupamo individualno te možete biti sigurni da ćemo vas i vaše potrebe staviti na prvo mjesto kako biste bili u potpunosti zadovoljni.

OSTVARITE 10% POPUSTA UKOLIKO PLAĆATE JEDNOKRATNO KARTICOM ILI GOTOVINOM

Hvala Vam na prijavi, javiti ćemo Vam se sa terminom u najkraćem mogućem periodu.

bottom of page