top of page
Oralna kirurgija

Oralna Kirurgija Varaždin

Dobrodošli u TreeDent, vaš centar za oralnu kirurgiju u Varaždinu. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju najkvalitetnijih usluga oralne kirurgije, uključujući vađenje korijena zuba, kirurško vađenje zuba, vađenje umnjaka i oralnu implantologiju. S najsuvremenijim tehnikama i personaliziranim pristupom, osiguravamo da svaki postupak bude što bezbolniji i učinkovitiji za vas.

Apikotomija

Apikotomija je kirurški zahvat kojim se uklanja vrh korijena zuba i okolno zaraženo tkivo. Ovaj postupak se obično izvodi kada konvencionalno liječenje kanala korijena nije uspjelo ili nije moguće. Apikotomija omogućava očuvanje zuba uklanjanjem samo zaraženog dijela na vrhu korijena, čime se zadržava funkcionalnost i estetika zuba bez potrebe za njegovim potpunim vađenjem.

Kada se suočite s bolom ili infekcijom korijena zuba, naša specijalizirana usluga vađenja korijena zuba u Varaždinu pružit će vam olakšanje i spriječiti daljnje komplikacije. Koristimo suvremene tehnike za osiguranje maksimalne preciznosti i minimalnog oporavka.

apikotomija.jpeg

Tijekom apikotomije, kirurg oralne kirurgije ili endodont pristupa vrhu korijena zuba kroz desni i uklanja  vrh korijena zajedno s bilo kojim upalnim tkivom. Nakon toga, vrši se punjenje kako bi se spriječilo daljnje širenje infekcije. Postupak se obično izvodi pod lokalnom anestezijom i  potpuno je bezbolan.

Zašto odabrati nas za Kirurško Vađenje Zuba?

U situacijama kada je zub oštećen ili zarobljen, kirurško vađenje zuba postaje neophodno. Naši stručnjaci za oralnu kirurgiju koriste minimalno invazivne metode kako bi osigurali brz i bezbolan oporavak.

  • Napredna Tehnologija: Upotreba fiziodispenzera je samo jedan primjer kako koristimo naprednu tehnologiju za poboljšanje ishoda vaših zahvata.

  • Manje Invazivni Postupci: Naš cilj je osigurati da vaš zahvat bude što manje invazivan, s minimalnim oporavkom i bolom.

  • Iskusni Stručnjaci: Naš tim liječnika dentalne medicine i oralnog kirurga ima bogato iskustvo u korištenju napredne opreme i tehnika, uključujući fiziodispenzere, kako bi osigurao najbolje moguće rezultate.

Vađenje umnjaka Varaždin

Vađenje umnjaka može biti zastrašujući postupak, ali u TreeDentu, mi to činimo jednostavnim i bezbolnim. Naša ekipa će vam pružiti detaljne upute za pripremu i oporavak, osiguravajući da vaše iskustvo bude što ugodnije.

Oralna Implantologija

Vratite svoj osmijeh s našim uslugama oralne implantologije. Bilo da trebate zamijeniti jedan zub ili više njih, naši implantati pružaju trajno, prirodno izgledajuće rješenje. Naš pristup je temeljen na detaljnoj procjeni vašeg oralnog zdravlja kako bismo osigurali najbolji mogući ishod.

Trebate izvaditi zub?

Imate problema sa zaostalim korijenima?

Vaši umnjaci su u vodoravnom položaju ?

Postupak endodoncije nije uspio ?


Sve su to slučajevi koje možete rješiti u TreeDentu.

    Pojavom dentalne implantologije kao podgrane u stomatologiji, oralna kirurgija postaje nedvojivo povazana sa postupcima ugradnje zubnih implantata.


U susradnji sa specijalistom oralne kirurgije TreeDent vam je u mogućnosti ponuditi pregled prije svakog implantološkog zahvata.
 

oralna-kirurgija

Ostali oralno kirurški zahvati koje možete napraviti u TreeDentu

  • alveotomija zuba (kirurško vađenje umnjaka, operacija umnjaka)

  • apikotomija (kirurško vađenje vrha korijena) zuba-micanje vrška korijena zbog upale   

  • frenulektomija   

  • cistektomija   

  • kortikotomija      


Svi oralno kirurški zahvati izvode se pod anestezijom u sterilnim uvijetima.  

17 (1)_edited.jpg

Danas se oralna kirurgija se dijeli na zahvate koji su jednostavniji npr. jednokorijensko vađenje zuba ili vađenje umnjaka i na kompliciranije koji su preduvijet za kvalitetnu implantologiju, vanjski ili unutarnji sinus lift, augumentacija kosti, vađenje implantata, periimplantološka terapija. Kako bi Vam za Vašu terapiju predložili najkvalitetnije rješenje za svaki kirurški postupak bilo postav implantata ili vađenje zuba odrađuje se dijagnostika 2D ortopanom, ili 3D CBCT snimkom.  Jesnostavnije kirurške zahvate u TreeDent ordinaciji obaviti će Vam doktorica, Mihaela Salaj-Žužul, dok će one kompleksnije odraditi specijalist oralne kirurgije doktor Tomislav Krhen.

Hvala Vam na prijavi, javiti ćemo Vam se sa terminom u najkraćem mogućem periodu.

bottom of page