top of page

Stomatološke usluge koje pružamo

Stomatološke Usluge koje pružamo definirane su TreeDent protokolom koje propisuje voditelj klinike dr. Mihaela Salaj Žužul u suradnji sa specijalistima koji surađuju sa klinikom. Protokoli su usklađeni prema trenutnim svjetskim i aktualnim stomatološkim trendovima te organizacijama  Tommorow Tooth  i Slow Dentistry   Svi doktori klinike su usklađeni prema istim protokolima i rade prema istim principima i načelima. 

Female white toothy smile

Protetika i Estetska stomatologija

Darujte svoj osmjeh najbližima

Protetika i estetika u TreeDentu su područje kojem najviše dajmo pažnje upravo jer zato jer daju pacijentu konačan izgled i estetiku. Kako bi smo osigurali da Vaš konačan rad bude bezprijekoran i kvalitetno izveden na prvo mjesto se stavlja dijagnostika,  priprema paradonta te sanacija kompletnog oralnog zdravlja. Upravo iz tog razloga radimo kompletne sanacije karijesa i nerijetko i paradontološku pripremu prije nego krenemo u izradu konačnog protetskog rada.  Kod analize vašeg zagriza koristimo napredne 3D programe okludiranja i skeniranja zagriza 3Shape tehnologija koje nam omogućavaju da svedemo pogrešku na minimum. Postavljanje zagriza i terapija temporomandibularnog zgloba jedan je od nužnih preduvijeta da se kvalitetno izvede tokom same terapije.  

Dentalna kirurgija

I najteži problemi su rješivi

Od jednostavnog vađenja zuba ili teških umnjaka do najsloženijih implantoloških operacija, naš iskusni tim spreman je preuzeti vaš slučaj. Naša ordinacija pripremljena je na u skladu sa rigoroznim pravilima higijene i dezinficiraniji  kako bi se izbjegla unakrsna kontaminacija te je izuzetno dobro opremljene .  Naši osoblje koriste najnaprednije tehnike, tehnologije i kirurške materijale kako bi riješili vaš problem. Materijali, za regeneraciju kostiju koristimo od biomaterijala te  i još mnogo toga kako bismo jamčili da je sve spremno za vas ako je potrebno. Vađenje umnjaka u TreeDentu za Vas neće predstavljati traumu jer primjenjujemo napredne tehnike vađenja zuba tako da izazovemo čim manju traumu prilikom vađenja, a posebnu pozornost pridodajemo obradi kosti nakon vađenja tako da se obradi greben i prilagodi mjesto vađenja za buduću implantaciju. 

Dental Assistant
shutterstock_1188569863.jpg

Endondoncija

Modernizirali smo postupak na najviši nivo

Istraživanja koja smo provodili unutar klinike  pokazala su da je veliki postotak endodontskih zahvata ili zahvata na korijenskim kanalima koje vidimo kod novih pacijenata koji se izvode negdje drugdje, ili loše izveden ili nedovršen. Glavni razlog? Nema dovoljno vremena posvećenog liječenju zuba tijekom ovog važnog postupka. Drugi razlozi su nekorištenje koferdama ili biokeramike, kao i nekorištenje sterilnih instrumenata ili mikroskopa. Kao odgovor na nekvalitetnu stomatologiju, naši stomatolozu koriste najnaprednije tehnologije, te koriste koferdam  u skoro svim slučajevima. Također koristimo samo najbolje materijale i tehnologiju za veću učinkovitost, kako bismo sačuvali vaš zub i osigurali da svi kanali budu pravilno tretirani. Kako bi ubrzali liječenje i obradili čim više kanala u jednoj posjeti pacijenta, koristimo strojnu endodonciju i hibridni set različitih brzina i endondontskih nastavka za brušenje. Alternativa ovom postupku je vađenje zuba i trenutna ugradnja implantata koji nastojimo izbjeći i po mogućnosti spasiti zub. Ovo je invazivniji postupak i o njemu treba pažljivo razgovarati.

Implantologija

"Swiss made" implantati u Vašoj klinici

Svim našim implantološkim operacijama prehodi 3D CBCT analiza u kojoj definiramo mjesto implanatcije te vrstu i veličinu implantata. Kod postava implantata nastojimo gdje je moguće koristiti vijčanu tehniu postavljanja implantata kako bi umanjili rizik kod kasnijeg cementiranja protetskih radova da se u zubnim pukotinama ne stvori zaostali cement i time stvarao dugoročnu iritaciju a time i posljedično i Peri implantitis, upala mesa i kosti u području postavljenog implantata te umanjili rizik odbacivanja implantata. Za svaki implantat dobiti ćete certifikat orgnialnosti. U klinici TreeDent postavljamo iskljuivo premium implantate tvrtke Nobel Biocare od čijeg predstavnika za Hrvatsku smo dobili priznanje kao renomiranu kliniku za postavljanje Nobel Biocare implantata. 

preporučena-ordinacija-za-nobel-implantate.jpg

Hvala Vam na prijavi, javiti ćemo Vam se sa terminom u najkraćem mogućem periodu.

bottom of page